Musikk selges i Mp3 format for nedlasting. Betaling skjer via PayPal. CD er etterspurt av mange, men dessverre er dette ikke laget enda. Her er det imidlertid bare masing og atter masing på Facebook, mail osv. som hjelper, da Rune heller prioriterer nye innspillinger fremfor produksjon av CD... Alle inntekter av Mp3 salg, (eller skal vi si hele underskuddet), går imidlertid til ny-innspillinger og planlegging av CD. Donasjon er også mulig. Time vil sjå hva som skjer..

Juletreet, Singback og noter

Rune Gulbrandsen

In cart Not available Out of stock

Nedlastbart sett bestående av : singback i Mp3, gitar og piano noter i PDF. For bruk til opptredener som juleavslutninger i skoleklasser, kor etc.
Denne singback/note pakken er begrenset for en/ett skoleklasse/korps/kor ol. slik at en lovlig kan kopiere eksemplarer av noter og Mp3 til en/ett klasse/korps/kor ol. Ellers er dette et kopibeskyttet

Nedlastbart sett bestående av : singback i Mp3, gitar og piano noter i PDF. For bruk til opptredener som juleavslutninger i skoleklasser, kor etc.
Denne singback/note pakken er begrenset for en/ett skoleklasse/korps/kor ol. slik at en lovlig kan kopiere eksemplarer av noter og Mp3 til en/ett klasse/korps/kor ol. Ellers er dette et kopibeskyttet produkt iht. Norsk lov.
Dersom ikke link for nedlasting kommer til din mail umiddelbart etter kjøp, sjekk spamfilter.
Ved kjøp av denne pakken aksepteres samtidig teksten over.
©RuneGulbrandsen / GulbrandsenRecords www.runegulbrandsen.com

Read more…
0:00/???
  1. 1
    0:00/4:18

Jøkkeno

Otto Robsahm, Rune Gulbrandsen

'Jøkkeno' er en sang laget for å motivere og for å få folk til å komme opp av sofaen å ta i et tak. Otto Robsham synger for første gang å gjør det med stil :-) Sangen er skrevet av sanger & låtskriver Rune Gulbrandsen.

Read more…
0:00/???
  1. 1
    0:00/2:24